En ekstra bred roll-up, 500 A5 flyers, 500 visitkort, en firkantet messedisk og en times grafisk arbejde i en og samme pakke.

Messesæt

Det får du med som standard:

  • 1 ekstra bred roll-up på 150x200 cm med dit design
  • 500 flyers printet på vores flotte 170g silk papir
  • 500 visitkort printet på et robust stykke 350g silk papir
  • 1 firkantet messedisk
  • 1 times grafisk assistance, så du ikke skal bekymre dig om opsætning af filerne

Prisberegner

I alt inkl. moms : DKK 3.748,75

Relaterede produkter:

Bliv klædt godt på til årets messer

Vores messesæt er lavet til at holde til ikke bare én messe, men til hele året. Derfor er vores roll-ups i en ekstra god kvalitet, antalet af flyers og visitkort burde kunne holde til mere end et par messer og så kan du altid få lavet nye plader til messedisken, hvis du har et nyt budskab.

Bred Roll-up af den bedste kvalitet

Vores ekstra brede roll-up giver dig masser af plads til at give messegæsterne de essentielle informationer om dig. Hvad der ikke er plads til her kan du altid skrive på dine flyers.

Flyers, så du får det hele med

Når du har fanget en mulig kundes opmærksomhed med din roll-up er det oplagt at give dem den resterende information med en snak. Desværre kan du være optaget eller kunden kan have travlt og skal videre. Her er flyeren den letteste måde at få givet de sidste vigtige informationer videre. Med det rette design behøver de ikke engang et visitkort.

Visitkort skal der til

Dem du får halet ind til en snak kan du få givet alt den nødvendige information uden en flyer, men de skal stadig kunne få fat på dig efter messen, så du skal selvfølgelig også have et visitkort. Og det skal naturligvis være af højeste kvalitet i et ordenligt materiale. Derfor trykker vi også vores visitkort på 350g silk papir. Så er du sikker på det ikke bare bliver krøllet sammen og smidt i skraldespanden.

Messedisken med dit brand

Du skal naturligvis have et sted til dine visitkort, flyers, en flaske vand og i det hele taget et sted du kan stå og hænge ud ved på messen. Derfor er der selvfølgelig en messedisk med i vores messesæt. Disken har en hylde, en topplade i træ-look, tre plader til dit design og selvfølgelig en praktisk taske til at transportere den i.

Mangler du hjælp til grafiskopsætning?

Vi har en række dygtige grafikere, som bare sidder klar til at give dig en hånd med design og opsætning af filerne. Så skal du ikke bekymre dig om farverum, størrelser og alt det andet, som hører med til det.
Har du fint styr på opsætningen af filerne, kan du også bruge os til at lave tegne dit logo op o.lign.