Fremkald billeder ved Danmarks bedste fotolaboratorium.

3 tips inden du bestiller fotoark med portrætter

Vi gør opmærksomme på, at det er kun er portrætter som må bestilles gennem dette produkt. Hvis andet bestilles, kan vi se os nødsaget, til at annullere din ordre.

Se hvad arkene indeholder her

Institutionsprint - Ark

Fotoark

Specielt designet til professionelle fotografer, giver vores produkt dig mulighed for at uploade portrætter og vælge mellem en række faste layoutark, der passer til dine behov. Et af vores populære valg er et ark i 19 x 25,2 cm, der indeholder to billeder i størrelsen 13 x 18 cm. Du kan finde detaljerede beskrivelser af alle vores layoutmuligheder på vores hjemmeside. Opgrader institutionens fotografering med vores skræddersyede Fotoark. Bestil nu for at skabe billeder af enestående kvalitet, der vil stå smukt fremme i årene fremover.

Prefix eller wefix?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til redigering af dine billeder? Så står vi klar til at hjælpe. Hvis du tilvælger wefix når du bestiller et billede, så vil en af vores retouchører kigge på dit billede inden vi printer det. Som udgangspunkt kigger vi efter farve temperaturen, om billedet er for mørkt eller lyst og om det måske lige skal have lidt sharpness. Det hele er noget vi gør, for at du får det bedst mulige billede print i den sidste ende.

Med wefix giver vi også dig som kunde garantien for et pænt print. Hvis du modtager dit billede, men ikke er helt tilfreds, så skriv en mail til info@nordicdigitallab.dk, eller ring her ind på 86 81 21 11, så vil vi hellere end gerne snakke med dig om dit billedeprint, og så printe et nyt helt uden beregning.

Hvis du vælger at få printet dit billede med prefix, så er det en fuld automatiseret process, som tager din fil, og printer den på vores kemi printere. Vi ser ikke billederne, før de er kommet ud af printeren og er klar til pakning og forsendelse.

 

Har du selv redigeret dine billeder?

Hvis du selv har redigeret dine billeder, så vil vi som udgangspunkt ikke foreslå dig at bestille billederne med wefix. Ellers kan du ende ud med nogle billeder, som slet ikke stemmer over ens med det udtryk du måske selv har givet dem.

 

Farverum:

Vi råder vores kunder til at gøre brug af farverummet Adobe RGB (1998), da det er det farverum vores printere og skærme er opsat og kaliberet til. Hvis du oploader i billeder i andre farverum, kan vi ikke garantere samme farve-lighed.