Nordic Digital Lab er et helt igennem top moderne billedlaboratorium. Laboratoriet bygger på firmaet Dansk Farvefoto med Knud Kristensen i spidsen. Dansk farvefoto har siden 1983 serviceret amatør -såvel som professionelle fotografer i Danmark. Ideologien har fra start været klar. Dansk Farvefoto ville tilbyde den bedste kvalitet og benytte de nyeste teknologier. Dette har bragt Dansk Farvefoto fra en tid hvor det var en revolution at kunne fremkalde farvebilleder på 6 timer, til det nye årtusinde hvor hovedparten af fotografering foregår digitalt.

I starten af 2007 var det igen tid til at tænke nyt. En helt optimal udvikling krævede store investeringer og unge kræfter, hvorfor Knud valgte at lukke Dansk Farvefoto og lade firmaets digitale specialist, Jan Rasmussen, overtage firmaets ånd med fokus på kvalitet og service.

Jan har via uddannelser som fotohandler og fotograf arbejdet i flere spændende firmaer og har dermed opnået bred erfaring og stor viden inden for faget. De seneste 6 år har Jan været ansvarlig for den digitale billedproduktion i Dansk Farvefoto og har derfor fulgt den digitale revolution på nært hold.

Nordic Digital Lab er startet i nye lokaler med helt nye topmoderne maskiner. Udover at de skaber billeder i fantastisk kvalitet, kan de endvidere producere ægte sort/hvid billeder helt op til 50x80 cm.

Vore primære produkter er:
  • Skolefoto pakker.
  • Ægte sort/hvid billeder med ny laserteknologi med forstørrelser op til 50x80 cm. pt. som det eneste laboratorium i Danmark.
  • Farveforstørrelser op til 50x80 cm med ny laserteknologi.
​Vore sekundære produkter er:
  • Billedtilretning og billedmanipulation.
  • Laminering og opklæbning af billeder.
  • Billedtryk på kopper, t-shirts, puslespil, solskærme og vinflasker.
Hos Nordic Digital Lab er kun den bedste kvalitet og service god nok. Vi ønsker at skabe et godt samarbejde med kunden. Der er ingen mellemled mellem kunden og os. Vores force er, at vi er nemme at kontakte for vejledning og hjælp, så vi i fælleskab opnår det bedste resultat. Vi står for personlig kontakt i alle faser af jobbet. Kunden skal føle, at vi er der for dem, og at vi kender deres behov - altså nærkontakt.

​OBS:
Vores side er indrettet således, at produktet for fotoprint når man ikke er logget ind, og produktet for fotoprint når man er logget ind (erhverv eller privat) ikke er det samme. Det vil sige at hvis du uploader billeder, og derefter indser at du skulle have været logget ind, så bliver du desværre nødt til at uploade dine billeder igen.