Postkort

Lav dit eget postkort

Selvom det i dag er nemt at sende en SMS eller en mail, så er der noget specielt ved at sende et postkort når man er på ferie, og hvorfor ikke sende et mere personligt postkort? Vi tilbyder tryk af postkort der tager udgangspunkt i dine ønsker uanset hvad de måtte være. 

 

Tryk af postkort

Vi har specialiseret os i tryk af postkort, med fokus på dine ønsker. Det kan være en stor frihed at lave sit eget postkort, især hvis man er kræsen og ønsker de skal være unikke.

 

Kontakt os gerne

Ønsker du et specielt tryk af postkort, så er du altid velkommen til at kontakte os og lave dit eget postkort. Nordic Digital Lab tilbyder mange former for standard postkort. Priserne er super konkurrencedygtige. Det, du ikke finder her, kan vi også hjælpe med - ring eller skriv!

Enkeltsidet Postkort

Enkeltsidet Postkort

ENKELTSIDET POSTKORT

Plakater

Roll'ups & Bannere

Vi leverer Roll-ups i flere kvaliteter, priser, størrelser og materialer. Det du ikke finder online, det hjælper vi dig med!

Beach Flag

Beach Flag

BEACH FLAG
FRA 485 DKK

Bannere

Bannere

BANNERE
150 DKK PR M2

Billedvæg - Enkeltsidet

Billedvæg - Enkeltsidet

BILLEDVÆG
FRA 1.599 DKK

Billedvæg - Dobbeltsidet

Billedvæg - Dobbeltsidet

BILLEDVÆG - DOBBELTSIDET
FRA 2.889 DKK

Roll-up

Roll-up

ROLL-UP
FRA 399 DKK

Fotogaver

Nordic Digital Lab laver mange former for fotogaver. Vi bruger de bedste typer blæk og transferpapir, og du kan altid være sikker på det bedste mulige resultat. Brug vores designsoftware til at kreere dit helt eget unikke produkt.

Krus

Krus

Cover til iPhone

Cover til iPhone

COVER TIL IPHONE

Ølbrikker

Ølbrikker

ØLBRIKKER

Madkasse

Madkasse

MADKASSE